#
Kodune Chilli con Carne
Vaja läheb

• 600g Rakvere seahakkliha
• 1 suur sibul
• 1,5 teelusikatäit tšillit
• 3 küüslauguküünt
• 400g Dawtona tükeldatud tomat
• 1 puljongikuubik
• 400g Dawtona oad
• 500g Olle sõmer riis

Keskmine valmistamisaeg: 30 minutit. Kogu toidukorra hind neljale inimesele: 4,64€ Ühe toidukorra maksumus: 1,16€
Kuidas valmistada

Mõõda iga tassi täie riisi kohta 1,5 tassitäit vett, vala see potti ning maitsesta soolaga. Kui vesi keeb, lisa riis ja sega 1-2 korda läbi. Lisa potile kaas ning keeda kõige madalamal tulel umbes 15-18 minutit. Eemalda pott tulelt ja lase umbes 5 minutit riisil kinnise kaane all haududa.

Samal ajal lisa kuumale pannile hakkliha ja prae kõrgel tulel kuni hakkliha on pruunistunud. Lisa pannile sibul, puljongikuubik, küüslauk ja prae seni kuni sibul muutub läbipaistvaks. Sega sisse tomat ja oad ning maitsesta tšilli, soola ja musta pipraga, soovi korral võib lisada tüümiani ja oregaanot. Lase sellel madalal tulel haududa 15 minutit.

Enne serveerimist segada riisi, et see ei oleks tükkis ning muutuks sõmeraks.

Kõrvale soovitame teha ka värsket salatit.